no to ładnie....
Czarnobyl / Prypeć - Strefa Wykluczenia
Zwiń
X
-
krzynol, spadajSebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
może....->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
no przykra sprawa ,ale mi jakoś wypadł wyjazd do WłochSebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
nosz jacie, to jedziecie czy nie? tylko Karol sie nie wyłamał? Ja też chce jechac, ale jeszcze nie w tym roku bo mieszkanie zmieniam i kolejny dzieciak w drodze, tak, że jak powiedziałem starej że jade, to mi powiedziała, że chyba do dupy.... ale w przyszłym roku to już ubłagam i na jesień na pewno ja sie pisze na ponowny wyjazd, bo co widze jakikolwiek materiał o Czarnobylu to mam zespół niespokojnych nóg...
Komentarz
-
-
oolsztyniak, ju8ż jest na miejscu ,wieczorem do Starego Tallina idąSebastian
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Wiem, że jest liczyłem na jakiś post od niego
Też mieliśmy być
[ Dodano: Wto 11 Paź, 16 15:30 ]
Jedziemy?
Skrunda-1 to tajne radzieckie miasto widmo na terenie Łotwy, pochodzące z czasów, gdy ta była jedną z republik Związku Radzieckiego. Rosyjscy żołnierze, opuszczając teren w 1998 roku, pozostawili tu 60 budynków: w tym bloki mieszkalne, klub oficerski i koszary. O miejscu stało się głośno, gdy świat dowiedział się o istnieniu radzieckiego radaru dalekiego zasięgu, który umożliwiał obserwację poczynań zachodnich państw w czasach zimnej wojny.
Można by jakiś weekend zaliczyć.
Start w piątek, dojechać gdzieś na hotel.
W sobotę łażenie + druga satelita i okolice,
W niedziele trochę łażenia i do domu.Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
SPRZEDAM! Nakładki na rączkę fotela do OII :
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...046007#1046007
Komentarz
-
-
->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
siemanko sorki ze nic nie pisalem ale sami wiecie jak z czasem tam jest Wrocilem. bylo zajebiscie. No moze oprocz pogody jednego dnia bo walil deszcz praktycznie non stop ale pozniej juz bylo ok. Na zdjecia jeszcze bedzie trzeba troche poczekac bo zero czasu u mnie. Ostatniego dnia pojechalismy w glab strefy do wsi Paryszew, Krasne, Kopaczi itp - super klimaty, bylismy na moscie kolejowym nad rzeka Prypeć, karmilismy lisa w strefie, zgubilismy sie po ciemku na cmentarzu (gps dal rade cale szczescie) no i wiadomo - woda lala sie strumieniami. Impreza w chacie Guta zajebista. Poznalismy chlopakow z Novarki ktorzy przyjechali rozbierac rusztowanie na placu budowy nowego sarkofagu, pogadalismy popilismy z nimi itd. Kijów tez zajebista sprawa - jest gdzie chodzic. Byc moze w przyszlym roku wybiore sie jeszcze raz ale rowniez jesli bedzie wyjazd dla weteranow. Paweł pozwala na jeszcze wiecej, totalny luz i mega atmosfera. Byla ekipa 41 osob.
Komentarz
-
Komentarz